Botox Göteborg

Varför Botox?
Botulinumtoxin, mer känt som Botox, är skapat för att skapa avslappning i dina spända muskler och för att fylla ut och ge ett lyft till hela ditt ansikte.Botoxinjicering används främst till ansiktet för att behandla olika områden och dess muskulatur, men kan även användas för behandling av exempelvis svett på händer och fötter.Behandlingen botox i pannan används när du vill åtgärda hängiga ögonlock, få bortarga rynkan eller vill dölja andra rynkor i pannan.
Muskler i ansiktet är kraftfulla och när du använder ena sidan av ansiktet påverkas resten av ansiktet. Det kan vara när du exempelvis spänner käken eller när du behöver kisa med ögonen som det skapas linjer i pannan eller rynkig panna.Med botox kan du motverkaEn botoxbehandling ger effekt på hängiga ögonlock, gummy smile och du kan bli smalare i ansiktet för att nämna några olika områden.
Botulinumtoxin är inte endast för skönhet, det är även en behandling som är hälsofrämjande och problemlösande för kroppen. Botox är bra mot huvudvärk och migrän och för att lugna överspända muskler.Botox i pannan ger effekt direkt imusklerna i pannan och din glabella,mer känd som arga rynkan, slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket kan bilda migrän.

Botox priser
Botox varierar i pris. Beroende på vad det är som du vill behandla och vilken typ av behandling som du är i behov av med botox varierar priserna.
Exempelvis om du villgörabotox kråksparkar,botox ögonbryn eller botox kämuskler för att nämna förslag på områdena som du kan behandla.
Svar på hur mycket det kommer att kosta ges i samband med konsultation hos våra behandlare som du träffar innan ditt ingrepp. Tillsammans kommer ni fram till vilket område du behöver habotox injicering, om du gjort botox förut eller om det är första gången för dig som du gör botox. Det är under vår konsultation som vår legitimerade behandlare ger sin åsikt om vilkenbotox behandling som ger dig ett slutresultat som passar dig och som du är nöjd med.

bästa skönhetskliniken Botox injektion – Procedur?
Först av allt kommer du att få fylla i en hälsodeklaration innan din injicering. Efter dethar du en kort konsultation tillsammans med din blivande behandlare för att ta dig igenombehandlingen, pris och för att besvara möjliga frågor.Även om det är din första behandling med botox eller om du har gjort injiceringförut, så ska du känna dig trygg med oss som behandlare och ett av de stora skälen till konsultationen är för att din behandlare ska gesitt utlåtande om din behandling.
När det är dags för din behandling, kommer din behandlare rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Fortsättningsvis blir det att vi injicerar små mängder botox där markeringarna är gjorda. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på hur stort område som ska behandlas är proceduren över på ett par minuter. Beroende på val av område är smärtnivån högre och lägre, men en botox injicering är vanligtvis relativt smärtfri.
Botox före och efter
En vanlig fråga vi får är när kommer effekten av botox?Effekten och resultatet varierar från person till person beroende på hur väl din kropp samarbetar med botox. För att se full effekt av din botox behandling kan det ta upp till två veckor innan du ser slutresultatet. Din botox behandling varar mellan 3-6 månader och behåller sin elasticitet och varaktighet mer för varje behandling du gör. Med kontinuerlig behandling med botox stärker du ditt behandlade område och du kommer att få ett slutresultat som varar längre än vad exempelvis en enstaka behandling gör.