Estetikkliniken

Vi är en skönhetsklinik i centrala Göteborg som ligger på Södra Hamngatan 59. Vi utför det mesta inom skönhet, fillers och korrigeringar. På vår skönhetsklinik verkar legitimerad personal som behandlar vårt utbud med botox, fillers, microtoxin och body sculpting. Skönhetsklinikens personal utmärker sig för deras expertis och moderna perspektiv på behandlingar inom skönhet.

Vår skönhetsklinik erbjuder konkurrenskraftiga priser inom Botox Göteborg med marknadsmässigt utbud likt skönhetskliniker Stockholm och i andra städer.

Du ska alltid vara tillfreds med ditt besök och de behandlingar som du utför på vår skönhetsklinik. Vi strävar mot att bli ett alternativ för dig som vill välja en estetikklinik i Göteborg inom https://www.gotaklinik.se/ .

Bästa fillers Göteborg

Det finns en mängd olika kliniker inom Göteborg som har fillers erbjudande, utan att vara en legitimerad klinik. Hos oss får du erfaren och legitimerad personal som behandlar din önskan om vi ska ge dig de bästa fillers i Göteborg.

Vi på skönhetskliniken använder Hyaluronsyra som är framtagen för att ge en naturlig effekt och ett naturligt slutresultat. Det är ett material som kroppen naturligt producerar och som kroppen samarbetar väldigt väl med. Du kan få rodnad hy efter en fillerbehandling, men det är sällsynt att vara allergisk mot fillers eller att kroppen skulle stöta bort syran som injiceras.

Vi gör allt för att våra erfarna personal ska ge dig ett naturligt resultat som du är nöjd med och som du trivs med. Hos oss finns det alltid fillers erbjudande på vår klinik inom varierande områden och behandlar allt inom fillers käklinje, fillers haka, fillers näsa för att nämna några vanliga områden vi behandlar. Vår klinik vill alltid ge dig de bästa fillers Göteborg stads kliniker har att erbjuda.

Botox priser

Botox i Göteborg har olika prisklasser. Beroende på hur många områden som du vill behandla och vilken typ av behandling som du vill göra med botox är det olika priser.

Exempelvis om du vill göra botox kråksparkar, botox ögon eller botox gummy smile för att nämna några utav områdena som du kan behandla.

Fullständigt pris ges när du har din konsultation hos våra behandlare som du träffar innan botoxbehandlingen. Ni diskuterar vilket område du behöver ha botox injicering, om du gjort botox förut eller om det är första gången för dig som du gör botox. Det är under vår konsultation som din legitimerade behandlare ger sin åsikt om vilken behandling med botox som passar bäst för att ge dig ett naturligt resultat.

Hur går det till vid en botox injektion?

Först av allt kommer du att få fylla i en hälsodeklaration innan din injicering. Sedan har du en kort konsultation tillsammans med en eller flera av våra behandlare för att gå igenom steg för steg, pris och för att besvara frågor och funderingar. Även om det är din första behandling eller om du har gjort botox innan, så ska du känna dig trygg med oss som klinik och ett av de stora skälen till konsultationen är för att våra behandlare ska ge sin åsikt om din behandling.

Behandlingen startas genom att rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Fortsättningsvis blir det att vi injicerar små mängder botox där det ritats ut markeringar. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på vilken del av ansiktet som ska behandlas är proceduren över inom ett par minuter. Vissa områden är mer känsliga, men en botox injicering är vanligtvis relativt smärtfri.

Botulinumtoxin är inte endast för skönhet, det är även en behandling som är hälsofrämjande och problemlösande för kroppen. Botox är hjälpande mot migrän och för att lugna överspända muskler. Botox i pannan ger effekt direkt i musklerna i pannan och din glabella,mer känd som arga rynkan, slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket kan bilda migrän.