Interessante træk ved typiske hinduistiske bryllupsinvitationer

Bryllupskort eller “Laganpatrika” anses for at være den officielle invitation til hinduistiske bryllupper. Nære venner og endda familiemedlemmer, mange kommer ikke til brylluppet, hvis de ikke modtager bryllupsinvitationerne fra din side. Faktisk har gæsterne ved lejligheden en tendens til at bedømme kvaliteten og begivenhedens ære ud fra bryllupskortene.

Indien er anerkendt som et land med ritualer, farver og festivaler. Ethvert samfund, der eksisterer i Indien, har unikke ritualer og ceremonier forbundet med dem. Blandt dem anses hinduistiske ægteskaber for at være ret populære. Der er mange fantastiske ritualer, som er en del af den hinduistiske bryllupsceremoni, og de fejres med stort show og pomp.

Men den ene ting, der udgør en afgørende del af disse fejringer, er bryllupskort. Som, bryllup invitationer giver dig mulighed for at samle dine venner, familie og andre særlige medlemmer, hvis tilstedeværelse er ret vigtig for dig.

Alle ønsker at have udsøgte hinduistiske bryllupsinvitationer til deres bryllup. Dette skyldes, at kort spiller den øverste rolle med at bringe dine kære sammen. Hvis du nu ser på et hinduisk kort, vil du støde på mange funktioner, som også er smukke og interessante. Hvis du omhyggeligt noterer disse funktioner, vil du i sidste ende være i stand til at udforske den bedste til dit bryllup. Men for det skal du forstå, hvad disse funktioner faktisk er.

Kreative og smukke træk ved hinduistiske bryllupsinvitationer

Der er ikke kun én, men mange funktioner, der fuldender essensen af ​​bryllupskort. Da disse funktioner giver en smuk blanding af stil og artisteri, hvilket gør dem til en smuk del af brylluppet. Lad os opdage disse funktioner i detaljer:

Struktur: Strukturen af ​​de hinduistiske ægteskabsinvitationskort er ret vigtig. Generelt er et typisk kort tosidet, der er beriget med smukke mønstre og kunstværker. Kortene opbevares ofte i en konvolut, som endda er en fantastisk del af bryllupsinvitationen.

 .

Designs: Der er flere motiver, der kan findes i disse kort. Fælles motiver spænder fra jordlamper eller diyaer, foldende hænder, blomster, hagekors og mange flere. Det bedste er, at der er distinkte designs, der bruges over hele kortet, og det er noget, der løfter hele dets look og giver det en fantastisk karisma.

Farve: Selvom enhver religion elsker at have det rigtige stænk af farver på deres bryllupskort, anbefaler hinduistisk tradition kun de farver, der forbliver gunstige for begivenheden. Dette er grunden til, at du kan opdage, at et flertal af de traditionelle hinduistiske https://myspecialday.dk/vare-kategori/bryllup/bryllup-velkomstskilt/ er dekoreret med farver som rød, grøn, orange og gul. Disse farver afspejler glæde, velstand og frugtbarhed.

Formuleringer: Hinduer har en tendens til at bruge specifikke ord, der inviterer gæsterne til at ære denne særlige dag for parret med deres værdifulde velsignelser. Da der lægges stor vægt på velsignelser i hinduistisk kultur og ritualer.