Säg HEJ till hårvård och farväl till skadat hår!

Många kvinnor behöver inte längre leva med skadat hår. Idag hittar du enkelt lösningar för hårvård online! I den här artikeln får du lära dig vad som kan orsaka skadat hår och hur du kan få liv i håret igen. Få experternas tips på hårvårdsprodukter!

I den här artikeln:

Saker som kan orsaka skadat hår.

Hårvårdsprodukter för torrt hår.

Mitt hår är skadat – Tips och tricks!

Varför är mitt hår skadat?

Att ditt hår är skadat kan bero på många olika orsaker. Hårvårdsprodukter av låg kvalitet är ofta boven i dramat. När du använder produkter är det viktigt att du hittar en balans som passar ditt hår.

Att tänka på vid skadat hår:

Var extra försiktig med saltvatten, solsken och klor. Använd produkter med UV-skydd för att skydda ditt känsliga hår mot solens intensiva strålar. Tvätta håret efter att du har badat i klor eller saltvatten.

Anpassa användning av schampo efter din hårtyp. Skadat hår bör endast schamponeras någon enstaka gång i veckan.

Återfukta ditt hår ofta med balsam.

Använd hårbehandling minst en gång i veckan för att få ett livligare och vackrare hår.

Hårprodukter för torrt hår – bästa schampo och balsam för skadat hår.

Idag hittar du tusentals hårprodukter online och det kan kännas överväldigande att välja den produkt som passar dig bäst. Här är några tips inför nästa gång du handlar hårprodukter på nätet:

Vi rekommenderar skonsamma produkter som effektivt kan tillföra fukt och glans till ditt hår. Dessa hårprodukter är särskilt framtagna för att ge liv till skadat hår.

Undvik dyra produkter som ger tillfälliga resultat, satsa istället på bra hårvård som ger dig ett långsiktigt skydd. Vi rekommenderar att alltid använda hår produkter som är fria från sulfater och parabener, då dessa kan torka ut din hårbotten ytterligare.

Använd produkter som innehåller naturliga fetter och oljor, så att ditt hår får den bästa möjligheten att skina. Ifall att ditt hår är skadat från färgning så kan du läsa mer om bra schampo för färgat hår här.

Schampo och balsam som är bra för dig och miljön.

De senaste åren har miljöfrågor kommit in i hårvårds världen på riktigt. Vegansk hårvård och miljövänliga hår produkter har blivit allt vanligare och för många ett måste. Läs mer om fördelar med miljövänliga hårprodukter https://eyracure.com.

Tips och tricks för hår som går av:
Många kvinnor upplever problem med att håret skadas eller går av. Det kan bero på olika orsaker. Överanvändning av produkter och färgning är vanliga anledningar. Här listar vi några enkla tips på dina hårfrågor!

Mina toppar går av:

Ingen vill att håret ska gå av. Men det är vanligare än vad du tror Både hårprodukter och kost kan vara anledningar till att håret går av. Även frisk hår kan gå av. Särskilt om du använder värmeverktyg i håret, eller påfrestande färgningar.

Ifall att håret är av rekommenderar vi att du endast schamponerar hårbotten nån enstaka gång i veckan och att du är generös med balsam flera gånger i veckan. Undvik även varmvatten då det kan torka ut håret ännu mer.

Skadat och frissigt hår:

Frissigt hår kan kännas hopplöst! Men det finns smidiga lösningar på dina problem. Att håret blir frissigt beror på att håret blir fuktigt, för att undvika detta kan du använda produkter med naturliga oljor som skyddar ditt hår.Därför rekommenderar vi att du använder schampo varsamt. Schamponera inte in hela håret, utan massera endast hårbotten och krama ut schampot genom håret när du sköljer. Bona sedan om håret igen med en härlig dos balsam som mjukgör och skyddar håret. Låt hårbehandling bli din nya bästa vän! Unna ditt hår åtminstone en behandling i veckan.

Vi hoppas att du har fått svar på dina frågor och funderingar.

Testa en skonsam hårbehandling redan idag! Ditt hår kommer att tacka dig. Varför inte pröva en skonsam hårbehandling?

Du hittar skonsamma och miljövänliga hårvårdsprodukter här!